Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları
03 Nisan 2024

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı
Fatih YAVUZ

1984 yılında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mezunu olup, sonrasında İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve  Acil Afet Yönetimi Lisans Eğitimini yaptı. 2013 yılında örgün eğitimle Selçuk Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 2004 yılında Akseki ilçesinde görev yaptıktan sonra çeşitli illerde  birim sorumluluğu, mali uzmanlık yaptı ve yurtdışı görevlerinde bulundu. 2021 -2023 yılları arasında Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. 2023 Kasım ayından itibaren de İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığında, Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Mesleki Almanca  ve orta düzey İngilizce bilmektedir.  Evli 2 çocuk babasıdır.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı
Dr. Mustafa YILDIRIM